In een van Jamie's kook programma's zag ik deze pastei voorbijkomen, en echt, het water liep me in de mond! Dus moest ik hem ook maken. Het begon al goed: parelgort kon ik niet vinden en ik had ook niet echt zin om met niertjesvet een korstdeeg te fabriceren. Maar de rest had ik wel, ook de runderschenkels:
Die ik natúúrlijk niet door de slager had laten snijden, hoezo eigenwijs?
Nou ja, het snijden is me zelf ook gelukt en na even kort alles aangebraden te hebben, kon het sudderen beginnen. Hmmm, het rook echt goddelijk! Het zag er alleen niet zo goddelijk uit
In plaats van parelgort heb ik trouwens rijst genomen, dat ging ook prima. En aangezien het recept voldoende is voor 10 personen, heb ik het dit keer zo geserveerd. Maar volgende keer doe ik er een bladerdeegdekseltje op :)
Lekker: erg lekker!
Duur: nee, het vlees kostte me 13 euro en daar kun je dus samen 5x van eten
Makkelijk: supersimpel: alleen wat hakken en dan 4 uur wachten
en hier de link, voor als je het zelf ook gaat proberen:
http://www.jamieoliver.com/recipes/beef-recipes/kate-will-s-wedding-pie
Volgens mij hebben ze parelgort bij de appie :) Of anders sowieso bij de natuurwinkel
BeantwoordenVerwijderenZiet er wel lekker uit, maar weet niet of ze dat hier blieven
ik kon t niet vinden bij de appie, en een natuurwinkel hebben we niet in t dorp
Verwijderen