Aangezien het buiten erg zomers is koos ik dit zomers aandoende recept, van Jamie Oliver. Mijn eerste risotto ooit! Het begon al goed: zowel de supermarkt als de groenteboer waren aspergeloos. Dan maar een tripje naar de immer betrouwbare Appie.
Een nieuw recept koken begint bij mij altijd met het klaarzetten van alles wat ik nodig ga hebben:
En dan weer goed het recept doorlezen en hup alles in de pan
En toen bleek dat het toch wel héél erg warm was, zo in de keuken boven het gasfornuis hangend. Een dik kwartier lang. Terwijl het hier in Rotterdam 26 graden is. Maar goed, voor het recept maakte dat natuurlijk niet uit. Dus na nog meer geroer (en gezweet) de asperges en (diepvries)doperwtjes erbij gemikt
Het rook erg lekker.En gelukkig smaakte het ook erg lekker, dat maakt het dan weer minder erg dat ik bijna gesmolten ben.
En mocht je je afvragen wat dat worstje erbij doet: een diner is geen diner zonder vlees :p
Lekker: ja, ga ik nog eens maken
Makkelijk: mwah, als je niet tegen 20 minuten roeren opziet niet
Goedkoop: redelijk, maak dit vooral als het aspergeseizoen is, anders is het niet goedkoop
Geen opmerkingen:
Een reactie posten