Gisteren was ik ook nog productief als bakker: gemberkoekjes van Holtkamp en blondies van Nigella
Allereerst de gemberkoekjes: alweer geen Zeeuwse bloem in huis, en gekonfijte gember had de supermarkt hier ook niet. Dus gewoon de bolletjes op siroop genomen en normale bloem. Het resultaat? Verrukkelijke gemberkoekjes
maar er had wel iets meer gember op gemogen, volgende keer neem ik een grotere pot ;)
Lekker: zalig, perfect evenwicht tussen koek en gember
Makkelijk: als je niet op jacht gaat naar Zeeuwse bloem wel
Duur: nee
Dan de blondies. Ik weet niet wat dat is met die blondies, maar dit is de derde keer dat ik ze maak, en weer niet zoals het moet. De eerste keer waren ze te zoet, de tweede keer moesten ze nog een uur langer in de oven omdat ze nog vloeibaar waren en nu waren ze iets te droog. Maar wel lekker met slagroom erop :p
Geen opmerkingen:
Een reactie posten